Uncategorized

Kecoh Dewan Gara2 Fikry Ibrahim, ‘Grad’ Usia 25 Tahun Tapi Rupanya Banyak Dugaan.

Bukan sekadar kec0h dewan gara-gara Fikry Ibrahim namun pelakon terkenal ini juga menjadi perhatian ramai sehingga tular dimedia sosial. Video Player. Umum, Fikry kini sudah konvo untuk Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Massa (Kepujian) Pengiklanan dan ia membuatkan peminat tidak henti-henti untuk mengucapkan tahniah buatnya malah rakan-rakan artis juga. Siapa sangka, dalam melihat dia sering sibuk shooting rupanya…

Uncategorized

Sepanjang beliau bertugas sebagai Doktor Tapi ini kali prtama jntung yg berbunyi sedemikian rupa, apa bunyinya saya tanya.

Hati Yang Berzikir.Foto sekadar Hiasan. Cerita ini diceritakan oleh seorang pakar jantung yang terkenal di Malaysia. Waktu tu saya baru tahun 3 di fakulti perubatan UiTM. Malam minggu lepak di Masjid Jamek Sri Petaling, terjumpa pulak dengan Profesor yang hebat ni. Takdir Allah SWT, bayan atau ceramah pada malam tersebut menceritakan tentang wali-wali Allah yang…

Uncategorized

Penggunaan Car Seat Diwajibkan Mulai Tahun 2020- Menteri Pengangkutan.

Penggunaan car seat dalam kalangan bayi amatlah penting. Ini menjadi kewajipan utama bagi setiap ibu bapa untuk menyediakan kerusi keselamatan dalam kereta buat bayi untuk mengurangkan impak apabila kemalangan berlaku. Seiring dengan lambakan kes kemalangan yang berlaku dimana kerapkali melibatkan hal tidak menggunakan car seat, kerajaan sudah mengeluarkan kenyataan bahawa car seat akan diwajibkan mulai…

Uncategorized

Peliik, Lepas balik dari berbulan maduu,suami tak nak sntuh aku lagi,cukup 165 hari dia hntar kiriman mesej buat aku mnangis semahu2nya.

Foto sekadar hiasan.Assalammualaikum semua. Nama saya Anne, saya berumur 27 tahun, dan tujuan saya menulis ni cuma nak berkongsi pengalaman saya untuk dijadikan iktibar pada wanita-wanita di luar sana. Bercinta lepas nikah tidak semanis yang disangka. Saya ni baru sahaja berkahwin hampir hujung tahun lepas, kami dah berkenalan dari zaman belajar lagi. Sejujurnya kami tiada…

Uncategorized

Sy trgamam malam itu bakal bini aku beli air bintang dgn kwn kwn dia, kul 2 pagi aku call ajak dia keluar juga.

Foto sekadar hiasan.Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Thank you IIUM Confession kalau siarkan cerita aku. Nama aku Iskandar (KALAU BAGITAHU NAMA BETUL NANTI ORANG SENANG DETECT). Kat sini aku nak bercerita tentang kisah aku dengan seseorang yang aku cintai dan sayangi walaupun dulunya berlainan agama, aku seorang pensyarah di salah sebuah IPTS di Borneo. Aku nak…