Umum

Ini respon dan penjelasan Fikry Ibrahim berhubung Isu Pegang Tangan Wanita.

Pelakon popular, Fikry Ibrahim menjelaskan kenyataanya sebelum ini mengenai isu memegang tangan pelakon wanita ketika penggambaran telah disalah ertikan oleh sesetengah pihak. Sebelum ini, Fikry mengatakan dia akan cuba mengelak untuk menyenttuh pelakon wanita ketika penggambaran, namun ada pihak yang menyangka dia tidak langsung akan bersenttuhan dengan mana-mana pelakon wanita. “Sebenarnya, kenyataan saya sebelum ini…

Umum

Member ajak pergi ke port baik utk langan prempuan, tapi apa yg aku buat lepas tu buat smkin mnjadi jadi.

Foto sekadar Hiasan.Salam semua pembaca, Maybe more that 15 years ago. Zaman sekolah menengah tingkatan 1. Time tu budak2 semua dah pakai telefon berkamera. Zaman 3gp, ngage, sabun and bluetooth. Kawan2 kat sekolah aku dulu ada lah yang jenis gla2 dok share p*rn macam ni tap aku tak trigger sangat mungkin sebab naluri kanak-kanak. Just…

Umum

KritiikaI sejam sebelum nikah, wanita tabah hilang ayah sehari lepas menjadi isteri.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih. Pernikahan merupakan hari paling istimewa untuk setiap bakal pasangan yang ingin mendirikan rumah tangga. Namun begitu, tidak semua perancangan yang telah dibuat akan berjalan dengan lancar. Hal tersebut telah dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter yang menceritakan kisah rakannya yang terpaksa menangguhkan…

Umum

Suami hampir rebah doktor beritahu lidah isteri perlu diptong semua dan segera walaupun Pmbedahan keluarkan bayi berjaya.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih. KEHILANGAN isteri tersayang dalam keadaan anak-anak masih kecil benar-benar memberi kesan kepada insan bergelar suami. Hakikatnya pemergian itu amat memeritkan tetapi kita harus reda dengan ketentuan-Nya. Menerusi perkongsian Zhafri Nabilah, lelaki ini meluahkan rasa seb4ak atas pemergian isterinya akibat ka4nser pada…

Umum

Lelaki Ini Tak Sangka Jumpa Gadis Istimewa dalam Game PUBG dan mengahwininya.

Kisah Cinta Bermula Dengan Game PUBG, Lelaki Ini Tak Sangka Jumpa Gadis Istimewa Dalam ‘Clan’ Sendiri. Berkahwin dengan orang yang kita sayang dan cinta adalah satu impian untuk semua orang. Setiap pasangan yang bergelar suami isteri itu pastinya mahukan perkahwinan mereka berlanjutan hingga ke akhir hayat. Bagai merpati dua sejoli, siapa sangka pertemuan pasangan ini…

Umum

Peliik tindak tanduk keluarga Nora Anne meninggalkan Malaysia bersama jalsad anaknya adalah sangat mncurigakan.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih. “Saja nak larikan diri” – Peguam Syak Keluarga Nora Anne Terlibat Dengan Kemtian Anak Mereka. Betul Ke? Seorang peguam Ireland, Anne Brennan mendakwa ibu bapa Nora Anne Quoirin terlibat dalam kehilangan dan kemtian anak mereka? Minggu lepas, pihak polis mengesahkan yang…

Umum

Sama cantik sama padan, Jarak usia 16 tahun, Intan Najuwa bertunang dengan usahawan dari Kedah.

“Saya tak pernah berkawan lelaki berusia tapi selepas kenal dia…” JARAK perbezaan usia 16 tahun tidak menjadi halangan kepada pelakon Intan Najuwa mengikat tali pertunangan dengan seorang usahawan berasal dari Kedah, Razrul Anwar Rusli yang kini berusia 38 tahun pada Ahad. Intan atau nama sebenarnya Intan Najuwa Abdul Wahid, 22, berkata, sikap matang dan memahami…

Umum

Hati2 wanita yg bekerja sebagai pnjawat awam, jangan kawin dgn lelaki biawak jantan tak guna.

Foto sekadar Hiasan. Awas! Gadis single kerja kerajaan diminta kahwini lelaki sejati, bukan ‘biawak jantan tak guna’.SOAL jodoh perlulah difikirkan dengan sebaik-baiknya, kelak tersalah pilih, diri kita juga yang merana. Terbaharu, tular perkongsian di Facebook mengenai beberapa kes atau senario rumah tangga yang berlaku dalam masyakarat kita, tetapi mungkin tidak diketahui ramai. Tidak dinafikan ada…

Umum

Dituduh Isu ‘Body Shaming’ Sherry Al Hadad – Ini Respon Padu Mark Adam.

Kesal dengan kata-kata yang mungkin dianggap ‘gurauan’ pada awalnya, penyanyi dan guru vokal, Mark Adam secara profesinal mengakui khilafnya gara-gara menyentuh perihal fizikal Sherry Al Hadad. Kenyataan yang dibuat secara seloroh pada sesi komen juri itu sebelum ini dikritik ramai. Bagaimanapun, Mark tampil memohon maaf secara terbuka menerusi video yang dirakamnya di Instagram, sebentar tadi.…

Umum

“Kalau aku jadi Sherry dah baling dan mikrofon itu – Netzen

“Kamu betul, dia berbakat besar, bro!” – Alif Satar dipuji selamatkan Sherry selepas terima komen ‘body shaming’ Mark Adam. Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih. PENYANYI Mark Adam menerima kecaman apabila komen dan gurauannya terhadap pengacara Sherry Alhadad ketika konsert Big Stage malam Ahad dianggap keterlaluan dan…